Hem » Kristall & Orgonite
Kristall & Orgonite

Kristall: Andara Blå Obsidian från Mexico

Andara Obsidians är heliocentriska. Det gör att de både absorberar och reflekterar ljus, vilket ger dem en extra läkande effekt. Detta syns tydligt om man tittar genom stenen i naturligt solljus. Detta hjälper till att höja din medvetandenivå och främjar din andliga tillväxt. Andara-obsidianen är en av stenarna inom ädelstensfamiljen med störst helande effekt. Den kan användas för alla möjliga healings och hjälper även till att öka ditt medvetande och tillgänglighet till andra dimensioner.

Alla stenar är idealiska för meditation och gör det till och med lättare att komma in i en bra djup meditation. Andara Obsidianerna är kända för att ha använts tidigare av shamaner och överstepräster.

Organite:

Orgonit blir mer och mer känt, inte förvånande med tanke på dess beskrivna effekt. Orgonite fortsätter att utvecklas. Grunden för Orgonite ligger hos Reich, Tessla och i slutändan John Croft. Orgonite är en kraftfull energi för att skydda kemisk förorening från smog, elektro, flygplan, mobiltelefoner och master (wifi ect)

Orgonit skyddar också mot människors negativitet. Att skydda mot människors negativitet beror på kombinationen av Orgonite och kristallerna/mineralerna, metallerna och hartset. Denna kombination säkerställer att dessa energier mellan de olika elementen är kontinuerligt sammankopplade och stöter bort negativitet.

Kommer snart, leverans från slut av vecka 12.

Kristall & Orgonite

 • Andara Blå Obsidian från Nuevo Leon Mexico   Vackra stenar i en mycket till...
  från 59:-
 • Andara Blå Obsidian från Mexiko, platt sten. Våra plattslipade stenar (25-40...
  Art nr. 7376
  91:-
 • Orgonite: Orgonit blir mer och mer känt, inte förvånande med tanke på dess b...
  110:-
 • Chi ädelsten/orogonite pyramid XXL (bästsäljare) Vackra handgjorda pyramider...
  240:-
 • Onyx ägg, ca 40x50 mm från Pakistan Bilder som visas är kopplad till ett nr ...
  99:-
 • Orgonitehalsband med 7 sorters ädelstenar på 70 cm snöre. Orgonite Chakra ha...
  Art nr. 11728-R
  120:-