Hem » Kristall & Orgonite » Andara Blå Obsidian, platt sten

Andara Blå Obsidian, platt sten

91:-

Beskrivning

Andara Blå Obsidian från Mexiko, platt sten.


Våra plattslipade stenar (25-40mm) är perfekta att bära med sig eller använda som läggningssten.

Andara Obsidians är heliocentriska. Det gör att de både absorberar och reflekterar ljus, vilket ger dem en extra läkande effekt. Detta syns tydligt om man tittar genom stenen i naturligt solljus. Detta hjälper till att höja din medvetandenivå och främjar din andliga tillväxt. Andara-obsidianen är en av stenarna inom ädelstensfamiljen med störst helande effekt. Den kan användas för alla möjliga healings och hjälper även till att öka ditt medvetande och tillgänglighet till andra dimensioner.

Andara Obsidians finns i olika energiska vibrationer och färger; Från ljust till mörkt, klart till champagne, silver, blått, bärnsten och det mest sällsynta av allt, grönt, gult, rosa och lavendel.

Alla stenar är idealiska för meditation och gör det till och med lättare att komma in i en bra djup meditation. Andara Obsidianerna är kända för att ha använts tidigare av shamaner och överstepräster.

Obsidian är ett naturligt förekommande vulkaniskt glas. Namnet kommer från en romare vid namn Obsius, som i gamla tider sägs ha hittat en obsidianliknande sten i Etiopien.

Obsidian bildas när lava med en maximal vattenhalt på 3-4% svalnar snabbt. Om innehållet av flyktiga komponenter (vatten, koldioxid) är högre bildas pimpsten, eftersom de frigjorda gaserna fungerar som blåsmedel. Bildandet av vulkaniskt glas är starkt beroende av den flytande lavans viskositet, som i sin tur bestäms starkt av kiselsyrahalten. Ju högre denna halt, desto långsammare strömmar vätskan. De flesta obsidianer har en kiselsyrahalt på 70 % eller mer och räknas därför som rhyoliter.

Recensioner

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)

Varumärke

Andra varor från samma varugrupp
 • Orgonitehalsband med 7 sorters ädelstenar på 70 cm snöre. Orgonite Chakra ha...
  120:-
 • Onyx ägg, ca 40x50 mm från Pakistan Bilder som visas är kopplad till ett nr ...
  99:-
 • Orgonite: Orgonit blir mer och mer känt, inte förvånande med tanke på dess b...
  110:-
 • Chi ädelsten/orogonite pyramid XXL (bästsäljare) Vackra handgjorda pyramider...
  240:-