Hem » Lagerrensning » Rödcederolja » Rödcederolja 75 ml spray

Rödcederolja 75 ml spray

1 2 3 4 5
(3.3/5) Baserat på 146 betyg.
Artikelnamn: Rödcederolja 75 ml spray, bara 1 kvar
Artnr: 20.SO75
275:-

Beskrivning

Rödcederolja 75 ml spray till ett bra pris

Att hitta mal eller pälsängrar i linneskåpet är nog inget något av oss önskar. Rödcederolja är mycket effektivt för att mota bort småkryp som exempelvis mal, pälsängrar, silverfiskar, vägglöss och andra insekter som kan leta sig in i våra hus. Framför allt i våra garderober och förråd.

Rödcederoljan är en eterisk olja utvunnen ur rödcederträ. Droppa några droppar av den effektiva oljan i skåp, garderober och andra ställen där krypen gärna finns för att effektivt skrämma bort dem. Krypen upplever doften av rödceder som obehaglig, medan vi människor oftast tycker att det doftar gott.

Skräm bort krypen med cederolja

Rödcederolja är en helt naturlig produkt som låter dig bekämpa skadedjursproblem i framförallt dina textilier utan kemiska bekämpningsmedel.

Rödceder får ditt hem skadedjursfritt utan att skada vare sig människa eller miljö. Rödcederolja kan användas för sig. Är också mycket effektivt för att fräscha upp doften hos dina rödcederprodukter som till exempel rödcederbollar, rödcederringar och liknande.

Om du redan har besvär med irriterande småkryp i dina förråd och garderober så kan du med fördel kombinera produkter av rödcederträ med rödcederolja redan från början. Eftersom eteriska oljor är flyktiga, så får du bäst effekt genom att applicera oljan på en rödcederprodukt.

Hos oss hittar du rödcederolja i både dropp- och sprayflaskor.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 20.SO75
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om