Hem » Spinnredskap, Kardredskap

 DE MÅNGA FÖRDELARNA MED LOUËTS SPINNROCKAR


Med en spinnrock från Louët kommer du få möjligheten att spinna på ett enkelt och produktivt sätt. De trålar lätt, är nästan underhållsfria, lätt att trampa och kan kompletteras med en mängd olika tillbehör för att få fram en spinnrock som passar just dig. På så sätt passar de för både nybörjare och experter och alla typer av budgetar och önskemål.
Louët började designa och tillverka utrustning för spinning och vävning i Nederländerna år 1976. Deras produkter är kvalitativa och slitstarka och utformade med smart teknik för att erbjuda spinnrockar som är enkla att använda. Samtidigt passar de även den mest erfarne tack vare sina många tillbehör. Konstruktionen är underhållsfri och robust för att hålla i många år, vilket ger dig en spinnrock där du kan fokusera på det du verkligen vill.

VÄLJ EN SPINNROCK EFTER DINA ÖNSKEMÅL


Louëts spinnrockar är enkla att lära sig att spinna på och kan anpassa för både tunt och tjockt garn. Välj den modell och de tillbehör som passar din kompetensnivå och njut av dess produktiva och lätta spinnteknik. Här hittar du både spinnredskap och kardredskap från Louët för att ta din spinning till nästa nivå.
Vi erbjuder produkter av hög kvalitet till bra priser och vi ser fram emot att hjälpa dig till en enklare och mer glädjefylld stund framför spinnrocken.

 

Spinnredskap och kardredskap

 De största fördelarna med Louëts spinnrockar                                                                                                                                                                                   * Lätt att trampa * E... Visa mer

Spinnredskap, Kardredskap

Produkter
Totalt 25 poster
Sida 1 av 3
1 2 3