Hem » Skinnprodukter » Får- och lammskinn

Några varor från Får- och lammskinn

Lammskinn och fårskinn

Hos oss på Ullbutiken hittar du fårskinn för de flesta ändamål i olika utföranden.

Prydnad eller...?

Oavsett om du letar efter ett fårskinn att använda som prydnad eller för något annat ändamål så har vi det du söker. Våra fårskinn finns i flera färger och hårlängder, allt för att passa alla typer av användningsområden. Ett fårskinn är en dekorativ prydnad på soffan eller i läsfåtöljen. Våra fårskinn finns i ett flertal färger, varav flera är naturliga medan andra, såsom svart, brunt och grått är färgade.

Fårskinn till vård och baby

Vi har även medicinalfårskinn, som är tätare och dessutom är tvättbara. Vi har även åkpåsar för de allra minsta, vantar, kuddar och sadelöverdrag till cykeln för en varm och bekväm åktur.

Fårskinnprodukter

Vi har även åkpåsar för de allra minsta, vantar, kuddar och sadelöverdrag till cykeln för en varm och bekväm åktur.

Får- och lammskinn är med andra ord otroligt mångsidiga och fungerar till det mesta. Utöver att vara varma, sköna och funktionella ger de också ett gediget och härligt intryck då de till exempel ligger på soffan eller hänger över stolen. Våra får- och lammskinn kommer från platser så som Gotland och Island, vilket går i god för deras höga kvalitet!

Skötsel och användning av fårskinn och lammskinn

Fårskinn och lammskinn är vackra och naturliga inslag i inredningen som både värmer och pryder sin plats i soffan eller på golvet. Fårskinn och lammskinn finns både tvättbara och icke tvättbara.

Tvättbara skinn

Våra fårskinn för medicinskt bruk kan tvättas i maskin på 30 grader eller handtvätt om du använder ett speciellt lanolin-tvättmedel. Efter att ett får- eller lammskinn tvättats är det bäst att sträcka ut det ordentligt innan det torkat helt så att det behåller sin ursprungliga form och inte förvrids på grund av vätan.

Ej tvättbara skinn

Våra icke tvättbara fårskinn kan du med fördel vädra och borsta upp, det är bäst att göra detta regelbundet för att bibehålla skinnets ursprungliga kvalitet. Dessutom borde får- och lammskinn inte utsättas för stark värme eller direkt solljus då detta kan skada dem. För att förlänga livslängden och bevara den ursprungliga spänsten i ullen bör du också borsta ditt skinn regelbundet. Läs våra skötselråd för at ta hand om ditt får- eller lammskinn på bästa sätt och se till att det varar länge!

Har du frågor om våra fårskinn? Svaret på det mesta hittar du här

Produkter
Totalt 69 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6