Hem » Skinnprodukter » Får- och lammskinn » Ekologiska garvade fårskinn

Ekologiska garvade fårskinn

Att välja ekologiska fårskinn & lammskinn

Ekologiska fårskinn är beredda, eller garvade, med skonsammare ämnen än vanliga fårskinn, och är därför ett utmärkt val för till exempel baby- eller barnsängen.

Våra ekologiska fårskinn finns i olika färgställningar och hårlängd, och är precis lika vackra i inredningen som traditionella fårskinn. När du ska välja ett fårskinn till barnvagnen eller som matta till barnrummet är ett ekologiskt skinn för många ett självklart val.

Våra ekologiska fårskinn är inte bara vackra att se på, utan också skonsamt framställda för att få en så naturlig produkt som möjligt. För dig som sätter värde på skonsam och miljövänlig tillverkning av de produkter du köper är våra ekologiska fårskinn ett självklart val.

Du kan välja mellan flera olika färger, allt för att passa in i just ditt hem.

Ekologiskt garvat fårskinn

Det är en njutning att ha ett vackert fårskinn i din favoritstol. Ett fårskinn är en naturlig produkt. Miljövänligt dessutom när fårskinnet är ekologiskt beredd.  Ekologiska fårskinn är garvade på ett skonsamt möjliga sätt. Utan skadliga ämnen i processen.

Dessa fårskinn är inte tvättbara. Du kan vädra, skaka, borsta skinnet. Enstaka fläckar kan du försiktigt ta bort med galltvål.

Genom att välja ett ekologiskt fårskinn väljer du något som är snällt mot både människor och natur.

OBS! En bild kan aldrig återge alla färger helt exakt.

Produkter